default-logo

INSPECTIE & PREVENTIE

Risico’s in kaart brengen, benoemen en er over communiceren vergroot de bewustwording. Een Plan van Aanpak met beheersmaatregelen beperkt en verkleint risico’s. Echter geeft het u ook inzicht in de risico´s en vergroot het uw veiligheidsbewustzijn. Ter voorkoming van brand- en waterschades in woningen en bedrijven hebben wij het SKS®-calamiteitenplan ontwikkeld.

Alle mogelijke risico’s/calamiteiten brengen wij voor u in kaart op het gebied van:
• Elektriciteit
• Gas/Water/Licht
• Installaties
• Vluchtwegen

A1 Inspectie & Preventie werkt nauw samen met gerenommeerde instanties om een onafhankelijk en betrouwbaar advies te geven.

ONZE ADVISEURS STAAN VOOR U KLAAR!

De klant helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden, dat is ons (no nonsense) motto. We beloven wat we doen en we doen wat we beloven. Daardoor weten onze klanten altijd precies wat zij van ons kunnen en mogen verwachten en dus waar ze aan toe zijn. Een onafhankelijke, betrouwbare en servicegerichte partner, die klantgericht denken koppelt aan flexibel ondernemen.

A1 Inspectie & Preventie beschikt over vele specialisten op het gebied van: Lekdetectie, direct herstel, thermografie, inspecteren en reinigen van luchtkanalen, (specialistische)drogingen, verwijderen van schimmels, kennis seminars.

SKS®

Al onze werkzaamheden voeren wij voor u uit onder de vlag van SKS®, dit staat voor Service-Kwaliteit-Snelheid.

“Als we wisten wat we deden, heette het geen onderzoek. Albert Einstein”